Godt nok ser det godt ud når man har krøllet hår, men ikke hvis det ikke er behandlet ordentligt, og derfor ser usundt ud. Der er flere og flere der får lavet de her krusede krøller, som kan være svære at få til dels at se sunde ud, men også svære at rede ud, med mindre man har fundet sig en god balsam til krøllet hår. Balsam er ikke bare balsam, for noget balsam til krøller, gør også at krøllerne forbliver krøller og løfter håret mere end andre slags balsam. Så for mig har det været vigtigt at finde den bedste balsam til krøller og som gjorde at jeg også kunne sætte mit hår som jeg ville. Nu er jeg en af de her kvinder der ikke rigtig bruger først shampoo og så balsam der skal skylles ud, så jeg har valgt den bedste balsam der bare skal puttes i håret og blive der.

Da jeg var yngre, betød det ikke så meget for mig, hvilken balsam jeg anvendte til mit krøllede hår, men efter min frisør forklarede mig forskellen på de forskellige typer balsam der findes til håret, blev jeg meget klogere, så jeg er også villig til at betale lidt mere for et hårprodukt eller balsam for at mit hår ikke skal tage skade af det – for mit hår betyder meget for mig, og jeg elsker at det ser godt ud og er sundt.
Nogen gange køber jeg også en god balsam til mine venner som gave, ikke at jeg skal holde moralprædiken for dem, men hvis de først har prøvet den bedste balsam til deres hårtype, så har de også en mulighed for at købe det efterfølgende, og jeg giver også gerne min viden som jeg fik af min damefrisør videre, hvis de spørger mig.
Jeg vil i hvert fald anbefale alle til at kigge efter den bedste balsam til deres hår, vi taber en del af håret gennem årene, og mange flere når vi så bliver ældre, så det er bare med at passe på vores hår, så vi giver det de bedste betingelser for at gro og helst til så mange hårstrå som muligt.

Comments are closed.