Ja så kom mine fliser hjem, ikke at det var nemt at vælge mellem alle de fede fliser jeg fandt rundt omkring, men det hjalp mig til at vælge da jeg kom ind i et af de inspirations Showroom som danskfliselager.dk har. Det at se og mærke på fliserne betød alligevel noget for mig, da jeg skulle til at vælge. Det var virkelig første klasses kvalitet og produkter, hvilket jeg også mærkede da jeg stod med dem i hånden, Jeg fik også en super god rådgivning af en medarbejder med høj faglighed og viden indenfor flise verdenen. Efter vores besøg på fliselager.dk og deres showroom, var jeg ikke længere i tvivl om hvilken flise eller klinke jeg skulle have og hvem der skulle levere fliserne til mig.

Flotte klinker fra Danskfliselager.dk

Jeg syntes at det er svært at beskrive hvordan deres showroom så ud, men Klik her så kan man se det. Ikke bare fik vi nogle fede fliser, men vi fik dem også til en rigtig god pris, og med prisgaranti. De blev hurtigt leveret, og der har intet været at udsætte på vores handel med dem. Fliserne er nu lagt, og jeg nyder mit nye badeværelse hver eneste dag, og er glad for at jeg fandt disse skønne fliser. Da jeg også fik vejledning i hvordan jeg skule pleje og vedligeholde de nye fliser, ja, så er rengøringen også en leg. Fliserne bliver passet og plejet så de kan holde længst muligt, da jeg godt kan lide at passe på mine ting.

Write A Comment