Det er blevet meget moderne med de her oplevelsesgaver – når bare de ikke er for indviklede at få omsat – jeg har nogle gange gruet for disse oplevelsesopgaver, da de var meget besværlige at indløse, og mange gange fik jeg slet ikke indløst denne slags gaver. Nej, så hellere et brev, med en lille hilsen og en allerede købt billet – man kan jo altid aftale at man skal lave noget sammen den weekend eller dag, så tiden er reserveret, og så overraske med en kunst oplevelsesgave,

Fantastiske shows og udstillinger

Royalstage.dk har et stort udvalg af forskellige show og udstillinger hvis man er på udkig efter en oplevelse gave til en der interesserer sig for den slags. Det er ikke lige mig, men måske kommer det en dag, at jeg får lyst til at se eller andet spændende de annoncerer med. Jeg er ikke lige typen der går på maleri udstillinger, men er mere til musik af mange slags. Jeg har engang hørt et violin orkester spille i en kirke, det lød vel nok godt. Ligeledes har jeg hørt trompet sole i en kirke, og der er et eller andet ved at musikken spilles i kirkerummet, det giver en helt anden akustik end hvis det foregår i en eller anden hal. Så har jeg ikke lige været i operahuset, for her har de jo nok lavet et eller andet fancy som gør at musikken tager sig helt fantastisk ud. Det vil jeg gerne opleve inden jeg dør, en tur til operahuset.

Write A Comment