En esport efterskole tilbyder det, som mange unge har gået og ledt efter i årevis. Har man fået smag for gaming kulturen som så mange andre unge har, kan det også være noget som man vælger at udforske et sted hvor de går i dybden med det. Det er jo noget som mange forældre sikkert har været helt uforstående overfor, da de ikke selv kan sætte sig ind i det behov man har.

De så hellere man gik udenfor, så sine venner i virkeligheden og brugte tiden på et “rigtigt” arbejde. Esporten er jo noget som også bare har fået mulighed for at stedfaste sig som en karriere man kan vælge og tage ligeså vel som man kan vælge og jagte skuespillerdrømmen eller måske som musiker. Det er et område, hvor ens talent taler for sig selv, og hvis man er rigtig god venter der altså også million sponsorater, fed årsløn og et job der indebærer noget man har en passion for.

Øv dig så meget som det er tilladt

Selvom det måske lyder fjollet i første omgang, at man kan gå hen og få skader af og spille computer. Så er det også noget, som man bliver nød til og tage meget alvorligt, især hvis det er man begynder og komme ind på et område som eliteniveauet. Her er der altså mange timers om dagen i vente, og det er alt andet lige også noget man bliver nød til at have fysikken og psyken til at klare. Har man ikke det ender man heller ikke med at have det sjovt.

Derfor er forberedelse og indsatsens bare så vigtig og få på plads først. Så har man også et meget stærkere grundlag for at ramme et højt niveau, og det kunne jo være meget sjovt at tjene ens millioner på at sidde og spille computerspil på højt niveau. Find den skole som skal tage dig til det niveau og endnu videre her på nettet i dag. Her er der en esport efterskole og vælge imellem, som helt sikkert også kan tilbyde de rigtige faciliteter.

Comments are closed.