Når man foretager leje af opbevaringsrum, så skal man som det første have gjort sig det klart, hvorfor man gør det, for medmindre man har penge som skidt, så kommer det til at blive penge ud af vinduet, hvis man ikke bruger det.
Selvfølgelig kan det være praktisk at skaffe det i god tid, hvis man ved, der kommer en periode med for eksempel mange studerende, som der snart skal flytte og dermed bruger depotrum, så man ved, man har sikret sig sådan et i god tid, men ellers skal man helst bruge det til noget.
Selvfølgelig kan det stå tomt i nogle perioder, men som regel lejer man også et depotrum for en periode, men der er da skam også dem, som der forlænger lejen på rummet, så de kan bruge det i lang tid. Tit kan man også spare penge i længden ved at leje sådan et rum for en længere periode.
Så er man også sikret, at ens sager er godt beskyttet, og man har delt dem op, så hvis der skulle komme indbrud hjemme hos en, så kan de ikke få fat i det hele.
Men ellers bruger man måske ikke depotrummet til at opbevare særlige genstande, der er mange penge værd.

Så er der en strategi med det depotrum

Men ellers skal man tænke sig om, hvordan man opbevarer ting i sådan et depotrum, for man skal ikke have de skrøbelige sager nederst, og hvis der er noget, der har en udløbsdato, så skal man huske det, da det ellers kan komme til at lugte gevaldigt i rummet, og det kan brede sig til andre rum også.
Og så skal man tænke over, hvordan man placerer tingene, for det er ikke smart, hvis det, man tit skal have ud og ind, ligger bagerst. Så kan det være smart at lave en liste over, hvad man har i dette depotrum, for hvis man er derhjemme, så kan man måske ikke huske det, så man ender med at løbe rundt derhjemme og lede efter noget, som der så viser sig, at det alligevel bare var i dette depotrum.

Comments are closed.