Jeg har altid hadet hele den proces der er med at få ansat de rigtige mennesker til den rigtige stilling – ikke at jeg ikke selv kan finde ud af det, men det tager bare så meget tid fra alt det andet jeg gerne vil med mit arbejde i min virksomhed. Vi stod for at skulle udvide vores medarbejder stab, da jeg besluttede, at det ville jeg simpelthen lade andre tage sig af – og alligevel ville jeg jo gerne have fingeren på pulsen, og være lidt med til den endelige beslutning – tænk, hvis jeg bare ikke havde kemien med dem der så blev ansat. Jeg forhørte mig lidt omkring, for at se og høre hvad andre mellemstore virksomheder gjorde i min situation – og det var her jeg blev anbefalet at tage kontakt til Karsberg.net, og forklare dem hvad det var jeg ønskede.

Rekruttering af medarbejdere

Det viste sig, at jeg faktisk kunne få det som jeg ville hos Karsberg.net – vi fandt sammen ud af hvad det var for nogle medarbejdere jeg ønskede i min rekruttering og hvilke opgaver der skulle løses af dem. Herefter tog Karsberg.net over, og sørgede for det meste af benarbejdet – for til sidst at præsentere mig for nogle få stykker som kunne komme på tale og som de ville anbefale til den givne post som skulle besættes. Jeg var glad for at slippe for opgaven selv, og i sidste ende kom vi også til at spare mande timer og dermed økonomi på hele processen, og jeg fik lov til at udvælge personerne.

Write A Comment