Sæt dit aftryk på indretningen med gardiner

Gardiner i lange baner er både smukke og praktiske løsninger i hjemmet. Gardiner hænges ofte også op, fordi man vil have de skal ses. Fremfor rullegardiner som ofte har en mere praktisk funktion. Gardiner med bløde stoffer kan gøre boligen hyggeligere og “rundere”. Og selv en enkelt boligstil kan virke langt mere indbydende med flotte gardiner.

Gardiner fås i mange forskellige materialer, blandt andet hør, bomuld og andre naturmaterialer. Der er stor mulighed for at sætte sit helt eget aftryk på indretningen med gardiner. Før man køber sine gardiner, er det bedst at vurdere deres funktion i forhold til rummet. Skal de også have en praktisk mørklægningsløsning, kan man sagtens også få gardiner med denne funktion.

Gardiner er ikke svære at eller kompliceret at hænge op. Det kræver at man har en gardinstang der passer i længden til vinduet og kovser – som er store ringe. Gardinstænger findes i et stort udvalg af designs, og er også med til at skabe et bestemt look. Det er en god idé at købe gardinstoffer hos gardinforhandlere, som har lidt forskellige farver at vælge i mellem. Deres materialer er langt mere robuste og falder ikke på samme måde som almindeligt stof.

Man kan nemt sy gardiner selv. Vælger man gør-det-selv løsningen, kan man sagtens købe metervare i gardiner fra Moogio. Derudover findes klassiske gardiner også med rynkebånd eller faste læg. Hos en fagmand vil man kunne få lavet sine gardiner præcist til sine vinduer, så de står perfekt. Det ser langt flottere ud, når en professionel har udført arbejdet og der er som regel rigtig god garanti. Hos  får man eksempelvis 5 års garanti, som bestemt er værd at tage med i betragtningen, når man køber sine gardiner.


For at fuldende gardinløsningen kan man pynte med tæpper og puder, som giver det sidste “Finish” til rummet og indretningen.

Write A Comment