Leder man efter løsninger til industri og erhverv indenfor vaskeanlæg, kan man gå til en producent som Anmasi. Hos dem finder man en række vaske og renseanlæg, som bliver brugt i produktioner, hvor man eksempelvis bearbejder større komponenter. De skal jo formes og tilpasses og gøres helt klar til, at de kan bruges i det færdige produkt. Når man har med kæmpe store komponenter at gøre, er det jo ikke bare noget man lige smider i selv.

Det ville være noget andet, hvis det bare var til noget gammelt bestik eller nogle smykker af en art, som man godt lige kunne tænke sig at friske op på ny. Men når det er i et større omfang, som på en stor fabrik. Så er det også her, hvor man har brug for anlæg der er fremstillet efter ens behov, eller vælge nogle maskiner som allerede eksisterer og får dem sat op i produktionen.

Ultralydrens – en moderne teknologi

En af de mest fascinerende produkter man kan finde hos Anmasi er deres ultralydrenser, der ved hjælp af lydfrekvenser på enogtyve en halv til hundredetredive hertz. Dette skaber det man kalder kavitations bobler, som går ind og fjerne urenheder på overfladerne. Det er jo super spændende og tænke på, at man rent faktisk kan bruge lydbølger på den måde. Denne teknologi har gjort det nemmere for en og komme af med olie, blod, rust, maling og andre trælse ting som har været ekstrem svære og skulle døje med.

Man kunne forestille sig, at det også er noget som bliver brugt på operationsborde, når de skal gøres klar til en operation. Når man skal åbne op for et andet menneske, er det jo vigtigt at der er klinisk rent der hvor man arbejder. Så hvis man nu eksempelvis har med den sektor og gøre, vil det heller ikke være uhørt, hvis man har hørt om en løsning som ultralydrens. Find meget mere omkring produktet hos Anmasi og deres hjemmeside.

Comments are closed.