Der er mange former for terapi og for behandling mod traumer og stress – Nogle anvender samtale terapi og andre kognitiv terapi, og nogle anvender det man kalder TRE traume terapi – står for Tension and Traume Releasing Excercises. På dansk hedder det Spænding, Traume frigørelses øvelser. Her kommer kroppen altså i gang med diverse frigørelses øvelser. Når man laver øvelser for at få kroppen til at arbejde med, er det fordi kroppen husker hvad der er sket, og der er brug for at kroppen giver slip, så man igen kan få en indre balance. Jeg ved ikke lige hvor mange terapeuter der kan denne form for terapi, men jeg ved at Karin Koch kan det, og at hun er rigtig god til at praktisere det. Skulle man ikke lige være til denne form for terapi, kan Karin Koch også alle de andre gængse terapiformer, så man er tryg i hendes hænder.

Fanget i sit eget spind

Nogen gange kan det føles som om man er fanget i sit eget spind – eller på en eller anden måde fastholdes i den smerte der er – og det er her en terapeut som Karin Koch kan hjælpe en med at komme ud af det. Når jeg lige nævner denne terapiform som TRE så er det fordi jeg har den oplevelse, at hvis kroppen ikke er med, så er det svært for mit tankemylder at give slip, og jeg bliver hængende i min spind, som jeg gerne vil ud af. Karinkoch.dk hjemmeside forklarer denne spændende terapi form.

Write A Comment