Nu fik jeg endelig forklaret hvad Zyn er, i første omgang troede jeg det var en stavefejl, men nu ved jeg at det er små nikotin poser som er helt fri for tobak – det tog lige lidt tid før femøren faldt hos lille mig, for i min optik sad nikotinen jo netop i den tobak der er i cigaretter og cigarer – Så nu blev jeg så klogere. Efter at have læst om hvad Zyn var, blev jeg selvfølgelig nysgerrig på hvordan det så smagte, og det kunne jeg jo kun finde ud af ved at gå hen og købe noget og teste det af. Hvis nu det smagte bedre end mine cigaretter men virkningen stadig var der, så var det da et godt alternativ til at kunne tage når man sad indenfor – det var der vel ingen der kunne få ondt af – som sagt, så gjort.

Zyn i små dåser

Det var en lille hvid dåse med små poser jeg fik leveret fra Nikopouches – den første pose jeg tog op, den skilte jeg ad, for jeg ville se hvordan det så ud og hvordan det lugtede og smagte bare ved et lille bitte stykke. Det lignede noget af en eller anden plante, men smagen var af en slags mentol – så det gav mig mod på at prøve en nikotinpose under læben for at teste virkningen af. Jeg kunne sagtens mærke nikotin virkningen, og det kunne måske være med til at jeg kunne lægge mine smøger på hylden, og ikke længere forpeste mine omgivelser med røg.

Write A Comment